COOCASE FUSION V28-LP BEYAZ ARKA ÇANTA ( KUMANDALI-ALARMLI-LEDLİ )

1,59 TL
Kategori
Marka
Stok Kodu
10688-28
Fiyat
1,32 TL + KDV
COOCASE FUSION V28-LP ( KUMANDALI-ALARMLI-LEDLİ ) MODELİ V28 Modelinin donanım seviyesi en yüksek ve renkli kapak modelidir.Kumanda özelliği sayesinde anahtara ihtiyaç duymadan çantanızı kitliyebilir,açabilir ve alarmı devreye sokabilirsiniz.Alarm kurulu iken 3 boyutlu bir sensör görev başındadır çantaya dışarıdan gelecilcek bir müdahele yada motorunuz hareket etmesi durumunda alarm ötmeye başlar.Led özelliği arka stop lambanız ile senkronıze olarak çalışır , siz frene bastığınızda arka stop lambası ile birlikta çantanızın led panelleride yanar.Görselliğin yanısıra farkedilebilrliği ve güvenilirliğide artırır.Montajı kolaydır , şema ve gerekli malzemeler çantanın içinde yer almaktadır.
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
COOCASE FUSION V28-LP BEYAZ ARKA ÇANTA ( KUMANDALI-ALARMLI-LEDLİ ) COOCASE markalı COOCASE FUSION V28-LP BEYAZ ARKA ÇANTA ( KUMANDALI-ALARMLI-LEDLİ ) ürününün özellikleri ayrıntılı bilgisi. 10688-28
COOCASE FUSION V28-LP BEYAZ ARKA ÇANTA ( KUMANDALI-ALARMLI-LEDLİ )

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.